CONSIMȚĂMÂNTUL INFORMAT AL UTILIZATORULUI

Platforma www.getup.ro, deținută de SC PROACTIVE THERAPY SRL nu este o unitate sanitară publică sau privată care furnizează servicii medicale şi nu i se poate angaja răspunderea în temeiul art. 657 din Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii sau în temeiul oricărui alt text legal.

Platforma reprezintă un mediu virtual, care facilitează comunicarea cu Utilizatorul. Aceasta își propune să creeze o interacțiune rapidă și facilă cu Utilizatorul, prin intermediul unui sistem online ușor de accesat și care oferă o abordare modernă și eficientă situațiilor cu care se confruntă Utilizatorul.

Platforma nu promovează medici, teste specifice, medicamente sau orice alte produse sau proceduri medicale. Platforma pune la dispoziția Utilizatorilor baza de date a programelor personalizate adresate celor care și-au creat cont pe Platformă și au plătit un anumit serviciu. Platforma nu oferă servicii medicale, ci oferă recomandări conexe actului medical, pentru dezvoltarea, menținerea și restabilirea capacității de mișcare și a abilității funcționale și de motricitate ale persoanelor, la nivel maxim posibil, în condițiile în care capacitatea de mișcare și funcția sunt și/sau pot fi afectate de îmbătrânire, leziuni, boli, afecțiuni, alte condiții patologice sau factori de mediu.

Astfel, pentru a beneficia de serviciile oferite de platformă, vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte esențiale:

Getup.ro recomandă ca înainte de începerea programelor să consultați un medic specialist;

Getup.ro nu garantează îmbunătățirea stării de sănătate după parcurgerea programului achiziționat;

Exercițiile fizice recomandate de către getup.ro sunt efectuate de către Utilizator pe propriul risc, getup.ro nefiind răspunzătoare pentru eventuale accidentări sau daune produse în timpul efectuării exercițiilor;

Informațiile furnizate de către platforma getup.ro nu înlocuiesc un consult realizat de către un medic specialist;

În situația în care medicul dumneavoastră curant nu recomandă exercițiile propuse prin programele getup.ro, vă rugăm să țineți cont de aceste aspecte.

Mai multe informații despre funcționarea platformei – aici.